onsdag 5 september 2012

Uppdatering!

Inskolningen går över förväntan(peppar, peppar). I de flesta fall inskolas barnen 10 dagar, alltså två veckors vardagar! Hela den här veckan var det tänkt att jag eller Johan skulle vara med hela tiden. Men redan idag fick jag gå iväg 1,5 timme för att se hur Stella klarade sig själv. Det gick bra! Imorgon kommer nästa steg då jag ska lämna henne där från 9.30-12! Precis innan barnen ska sova hämtar jag henne om dom inte ringer in mig tidigare förstås!

Sen får vi se hur det blir på fredag och nästa vecka! Jag räknar med hela nästa vecka också, lika bra det! Stella har än så länge inte visat några negativa tecken. Hon traskar runt överallt och inspekterar. Men det kan komma bakslag och det är vi beredda på, kommer bli jobbigt men det är sånt man får ta! Det är ju en otrolig omställning för lilla Stella det här... Hoppas, hoppas, hoppas hon kommer trivas!

Annars är det ungefär kaos just nu. Är helt sinnes sjukt vad mkt vi har i skolan. Har åkt från inskolning till högskolan och hit och dit, Johan är stressad över sin uppsats och ja.... Det är mkt nu... Nu slocknar mina ögon vilken sekund som helst! God natt från en slut människa!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vad skönt att det går bra med inskolningen!
    Kommer ihåg hur svårt det var att lämna över ansvaret till någon man faktiskt inte känner. Kan fortfarande tycka det, men är nog jobbigare för oss föräldrar än barnen :)

    Kommer ni i helgen? Saga är jätte förkyld så jag hoppas verkligen hon hinner bli frisk så vi kan ses!
    Vore så tråkigt annars :(
    Kramar från oss

    SvaraRadera